Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Les pâtes
- 300 g de farine et un peu pour le plan de travail
- 3 œufs
- 1 c. à soupe d'huile d'olive extra vierge
- 1 c. à café de sel
La sauce aux champignons
- 2 brins de persil frais, feuilles lavées et séchées
- 1 gousse d'ail
- 50 g d'huile d'olive extra vierge
-
150 - 200
g de cèpes frais, coupés en tranches
lub 50 g de cèpes déshydratés, réhydratés pendant 20 min et essorés - 1 ½ c. à café de sel
- 1200 g d'eau
- 1 - 2 pincée(s) de poivre noir, moulu
- Wartości odżywcze
- na 4 portions
- Kalorie
- 2337 kJ / 558 kcal
- Białko
- 20 g
- Węglowodany
- 76 g
- Tłuszcz
- 21 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Flammekueche aux lardons et herbes aromatiques
1h
Éclairs au chocolat
1h 15min
Monstres de purée de pommes de terre au four
Brak ocen
Œufs colorés en bleu clair
55min
Sorbet aux fraises sur mousse de basilic
5h
Cake imbibé au citron
1h 30min
Dumplings (raviolis chinois)
45min
Pizza alla romana
Brak ocen
Sauce Hollandaise
15min
Gnocchi de pommes de terre
1h 15min
Meringues de l'Emmental
2h 15 min.
Ragoût de bœuf
1h 50 min.