Tagliatelle fraîches aux cèpes

Tagliatelle fraîches aux cèpes

3.0 1 ocena
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions

Składniki

Les pâtes
  • 300 g de farine et un peu pour le plan de travail
  • 3 œufs
  • 1 c. à soupe d'huile d'olive extra vierge
  • 1 c. à café de sel
La sauce aux champignons
  • 2 brins de persil frais feuilles lavées et séchées
  • 1 gousse d'ail
  • 50 g d'huile d'olive extra vierge
  • 150 - 200 g de cèpes frais coupés en tranches
    50 g de cèpes déshydratés, réhydratés pendant 20 min et essorés
  • 1 ½ c. à café de sel
  • 1200 g d'eau
  • 1 - 2 pincée(s) de poivre noir, moulu

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 4 portions

Kalorie 558 kcal / 2337 kJ
Białko 20 g
Tłuszcz 21 g
Węglowodany 76 g
Błonnik 4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...