Pipirrana au calamar (salade andalouse)

Pipirrana au calamar (salade andalouse)

4.0 6 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

  • 300 g de concombre détaillé en dés
  • 6 pincées de sel
  • 60 g d'oignon nouveau
  • ½ piment vert frais (opcjonalnie) à ajuster en fonction des goûts
  • 40 g d'huile d'olive
  • 500 g de calamars coupés en lamelles
  • 300 g de tomates détaillées en dés
  • 200 g de poivron jaune détaillé en dés
  • 3 pincées de poivre fraîchement moulu
  • 30 g de jus de citron

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 326.3 kcal / 1370.8 kJ
Białko 42.5 g
Tłuszcz 12.3 g
Węglowodany 9.8 g
Błonnik 1676.3 g
Tłuszcz nasycony 2.3 g
Sód 1.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...