Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 220 g di sgombro, affumicato
- 30 g di crescione, le foglie lavate
- 100 g di formaggio fresco spalmabile
- 50 g di yogurt naturale bianco, non zuccherato
- 1 cucchiaino di senape in polvere
- ½ cucchiaino di noce moscata in polvere
- 15 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
- 1 pizzico di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 632 kJ / 151 kcal
- Białko
- 12 g
- Węglowodany
- 3 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Granita alle mandorle e lime
10 Min
Crema al cacao e cocco (senza lattosio)
15 Min
Zuppa di pasta e polpette ai funghi
1h 15min
Crumble ai frutti rossi (senza glutine)
45min
Mandorlaccio
1 Std. 10 Min
Ragù di verdure con cottura nel Varoma
50 Min
Granita al pompelmo rosa
15 Min
Riso con pollo alle 7 spezie
40min
Trofie alle castagne con pesto, patate e fagiolini
1 Std. 40 Min
Pasta risottata con cipolle caramellate e patate
50 Min
Pesto fresco del riciclo
10 Min
Penne aromatiche con pollo e asparagi
35min