![Pimento Cheese (di Lorenzo Biagiarelli) Pimento Cheese (di Lorenzo Biagiarelli)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5302cedd-cf5c-4039-b803-b513d03e10b0/Derivates/933a0264-8a0f-42fe-acca-f515ee7a84e6.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g di Cheddar a pezzi
- 60 g di maionese (vedere consigli)
- 50 g di formaggio fresco spalmabile
- 60 g di peperone rosso a pezzi
- 3 - 4 peperoncini jalapeño freschi
- 1 - 2 pizzichi di aglio in polvere
- Tabasco, a piacere
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1397.3 kJ / 334 kcal
- Białko
- 14.5 g
- Węglowodany
- 1.7 g
- Tłuszcz
- 30 g
- Tłuszcz nasycony
- 11.6 g
- Błonnik
- 0.5 g
- Sód
- 346.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salsa aurora (besciamella al pomodoro)
15 min
Gelato ai cantucci e vin santo
10 Std. 30 Min
Mix di spezie per tacos
5 min
Joulukinkku e Porkkanalaatikko (Prosciutto finlandese e sformato carote)
2h
Sardenaira alla sanremasca
3 Std. 10 Min
Parmigiana di patate e zucchine con Affettatutto Bimby® (TM6)
1 Std. 15 Min
Salsa caramello al caffè
45min
Crema alla polpa di granchio
10p
Agliata verde
15 min
Necci
1h
Salsa gravy (TM6)
20p
Arrosto di lenticchie con patate dolci e purea di sedano rapa e broccoli
1h