Fritata a vapor com ervilhas e salmão fumado
TM6 TM5

Fritata a vapor com ervilhas e salmão fumado

4.6 (14 ocen)

Składniki

  • 1000 g água
  • 300 g batata cortada em fatias (0,5 cm aprox.)
  • 5 ovos
  • 50 g queijo mascarpone
  • 1 c. chá de sal
  • ½ c. chá de pimenta preta
  • 100 g ervilhas
  • 100 g salmão fumado em pedaços (2,5x2,5 cm aprox.)
  • 1 limão cortado em fatias (0,5 cm aprox.)

Wartości odżywcze
na 1 unidade
Kalorie
153.3 kJ / 36.6 kcal
Białko
2.1 g
Węglowodany
2.6 g
Tłuszcz
2 g
Tłuszcz nasycony
0.9 g
Błonnik
0.5 g
Sód
0.1 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy