Urządzenia i Akcesoria
Salmon Soufflé
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
Soufflé
-
fresh dill plus extra to taste6 sprigs
-
fresh chilli (opcjonalnie) deseeded, cut in pieces1
-
hot smoked salmon deboned, skinless, cut in pieces150 g
-
single cream100 g
-
egg yolks from medium eggs4
-
fine sea salt plus extra to taste2 pinches
-
ground black pepper plus extra to taste1 pinch
-
ground nutmeg1 pinch
-
egg whites from medium eggs4
-
cream of tartar1 pinch
Sauce
-
leeks white part only, sliced60 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
white wine150 g
-
fish stock cube (for 0.5 l)½
-
water150 g
-
olive oil1 Tbsp
-
fresh salmon fillets skinless600 g
-
unsalted butter diced100 g
-
lemon juice only½
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portions
Białko
11.5 g
Kalorie
882.8 kJ /
211 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
0.2 g
Węglowodany
1.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cod with citrus butter
50 min
Onion soup
1 godz. 10 min
Risotto with Parmesan Cheese
30 min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1 godz. 10 min
Chocolate, Rum and Espresso Pudding with Chocolate Caramel Sauce
1 godz.
Amaretti Crème Brulée
4 godz. 30 min
Egg Liqueur Crème Brûlée
1 godz. 15 min
Coconut Pie
1 godz. 35 min
Chocolate Mousse
3 godz. 20 min
Cheesecake (unbaked)
5 godz. 30 min
Salmon en Croute with Lemon Risotto
45 min
Bitter Chocolate and Orange Liqueur Tart with Honeycomb Dust
3 godz. 45 min