Urządzenia i Akcesoria
Salmon Soufflé
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
Soufflé
-
fresh dill plus extra to taste6 sprigs
-
fresh chilli (opcjonalnie) deseeded, cut in pieces1
-
hot smoked salmon deboned, skinless, cut in pieces150 g
-
single cream100 g
-
egg yolks from medium eggs4
-
fine sea salt plus extra to taste2 pinches
-
ground black pepper plus extra to taste1 pinch
-
ground nutmeg1 pinch
-
egg whites from medium eggs4
-
cream of tartar1 pinch
Sauce
-
leeks white part only, sliced60 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
white wine150 g
-
fish stock cube (for 0.5 l)½
-
water150 g
-
olive oil1 Tbsp
-
fresh salmon fillets skinless600 g
-
unsalted butter diced100 g
-
lemon juice only½
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portions
Białko
11.5 g
Kalorie
882.8 kJ /
211 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
0.2 g
Węglowodany
1.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Quick Cheese Soufflés
45 min
Salmon Tartare
25 min
Crab, Saffron and Parmesan Tartlets
1 godz. 20 min
Salmon Dill Muffins
45 min
Pommes Dauphine
2 godz. 10 min
Baked spinach and eggs
35 min
Chicken Tagine with Prunes, Figs and Honey
45 min
Carrot, Orange and Ginger Soup
25 min
Chocolate Soufflé with Orange
45 min
Crab Cakes
1 godz. 35 min
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
45 min
Cucumber Soup
25 min