Urządzenia i Akcesoria
Cod and Spinach Gratin with Carrot and Courgette Soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
-
cornbread broken in pieces (see tip)80 g
-
olive oil65 g
-
garlic cloves2
-
onions (approx. 3-4), quartered400 g
-
carrots (approx. 5), cut in pieces300 g
-
frozen spinach defrosted400 g
-
salt cod, presoaked and desalted (see tip)500 g
-
courgettes (approx. 2 medium courgettes), cut in pieces (2 cm)550 g
-
crisps (straw potato chips)300 g
-
milk1000 g
-
plain flour100 g
-
unsalted butter diced30 g
-
ground black pepper1 pinch
-
ground nutmeg1 pinch
-
salt2 tsp
-
water400 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
30 g
Kalorie
2855 kJ /
683 kcal
Tłuszcz
37 g
Błonnik
8 g
Węglowodany
56 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Breaded Celeriac with Herby Yoghurt Sauce
1 godz.
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 godz.
Cod with Olive and Bread Topping, Potatoes and Tenderstem Broccoli
40 min
Root Veggie Gratin with Blue Cheese
1 godz. 30 min
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45 min
Stuffed Courgettes - Zucchine farcite
1 godz.
Christmas Baked Cod (Portugal)
1 godz. 15 min
Tempeh Bolognaise
30 min
Creamed Cod
45 min
Poached Cod with Leek Sauce, Steamed Carrots and Basmati Rice
40 min
Greek-style Baked Cod with Bulgur Wheat
1 godz. 30 min
Lentil and Pancetta Stew
1 godz.