Urządzenia i Akcesoria
Cod and Spinach Gratin with Carrot and Courgette Soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
-
cornbread broken in pieces (see tip)80 g
-
olive oil65 g
-
garlic cloves2
-
onions (approx. 3-4), quartered400 g
-
carrots (approx. 5), cut in pieces300 g
-
frozen spinach defrosted400 g
-
salt cod, presoaked and desalted (see tip)500 g
-
courgettes (approx. 2 medium courgettes), cut in pieces (2 cm)550 g
-
crisps (straw potato chips)300 g
-
milk1000 g
-
plain flour100 g
-
unsalted butter diced30 g
-
ground black pepper1 pinch
-
ground nutmeg1 pinch
-
salt2 tsp
-
water400 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
30 g
Kalorie
2855 kJ /
683 kcal
Tłuszcz
37 g
Błonnik
8 g
Węglowodany
56 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Orange Bulgur with Roasted Vegetables
Brak ocen
Salmon Rillette, Onion Chutney, Toasted Sourdough
1 godz. 25 min
Orange Bulgur with Roasted Vegetables (TM5)
1 godz.
Spinach Soup and Pea Risotto with Prawns
30 min
Stuffed Aubergine with Saffron Yoghurt and Pomegranate Seeds
50 min
Cod with Citrus Butter
50 min
Chicken with Herb Salsa and White Bean & Rocket Pesto Salad
55 min
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1 godz.
Salt Cod Gratin
50 min
Steamed Aubergine and Ricotta Lasagne
1 godz. 25 min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 min
Lentil and Pancetta Stew
1 godz.