Urządzenia i Akcesoria
Cod and Spinach Gratin with Carrot and Courgette Soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
-
cornbread broken in pieces (see tip)80 g
-
olive oil65 g
-
garlic cloves2
-
onions (approx. 3-4), quartered400 g
-
carrots (approx. 5), cut in pieces300 g
-
frozen spinach defrosted400 g
-
salt cod, presoaked and desalted (see tip)500 g
-
courgettes (approx. 2 medium courgettes), cut in pieces (2 cm)550 g
-
crisps (straw potato chips)300 g
-
milk1000 g
-
plain flour100 g
-
unsalted butter diced30 g
-
ground black pepper1 pinch
-
ground nutmeg1 pinch
-
salt2 tsp
-
water400 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
30 g
Kalorie
2855 kJ /
683 kcal
Tłuszcz
37 g
Błonnik
8 g
Węglowodany
56 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Braised Cod with Thyme and Lemon
40 min
Italian Ditalini Vegetable Soup (TM5)
40 min
Salt Cod with Spinach and Chickpeas
45 min
Fish with Mixed Pepper Couscous
40 min
Veracruz Fish
30 min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30 min
Salmon and Courgette en Croute
1 godz.
Tuna, Courgette and Red Pepper Lasagne
35 min
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45 min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
30 min
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45 min
Greek-style Baked Cod with Bulgur Wheat
1 godz. 30 min