Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 oignon en botte, émincé
- 3 gousses d'ail
- 10 g de gingembre, frais coupé en lamelles
- 20 g d'huile neutre, par exemple huile de tournesol
- 400 g de haricots verts, frais, extrafins
- 10 g de sauce soja
- 2 c. à café d'huile pimentée, faite maison, voir conseil (facultatif) (opcjonalnie)
- 1 c. à café de sel
- 1 c. à café bombée de sucre
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 491 kJ / 117 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 8 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gratin de chou-fleur
55min
Cuisson du riz
25min
Lasagnes
2h
Lasagne verdi
1 Std. 15 Min
Asperges et pommes de terre à la sauce hollandaise au yogourt
45min
Salade de haricots verts aux pommes de terre et vinaigrette de légumes
50min
Asperges et hollandaise au yogourt
30min
Risotto aux champignons accompagnés d'une salade de courge
45min
Aubergines vapeur et riz
1h
Viande de bœuf et sa sauce crémeuse aux champignons
1h
Purée Parmentier nature
55min
Haricots verts aux tomates et au persil
55min