Crema vegana ai peperoni e anacardi su pane tostato

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
300 grammi

Składniki

  • di noci di anacardo
    80 g
    80 g di mandorle pelate
  • spicchio di aglio piccolo
    1
  • di peperoni rossi arrostiti, in scatola nell'olio, scolati
    100 g
  • di olio di oliva
    30 g
  • di pomodori secchi, sott'olio prosciugato
    120 g
  • di paprica Nobile dolce
    2 cucchiaio
  • di sale
    1 cucchiaino
  • pane tostato
    10 - 12 fette

Wartości odżywcze na 100 grammi

Kalorie 646.8 kcal / 2706.4 kJ
Białko 22.9 g
Tłuszcz 26.9 g
Węglowodany 86.8 g
Błonnik 12.3 g
Tłuszcz nasycony 4.6 g
Sód 1422 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...