低脂西芹牛肉烩年糕

低脂西芹牛肉烩年糕

1.7 10 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
2 人份

Składniki

  • 年糕 切片
    150 克
  • 西芹 洗净沥干,切2-3厘米段
    100 克
  • 洋葱 切小片
    50 克
  • 蚝油
    5 克
  • 黑胡椒粉
    3 克
  • 生抽 推荐薄盐生抽
    10 克
  • 15 克
  • 30 克
  • 牛里脊 切薄片
    150 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 197 mg
Białko 17.7 g
Kalorie 1753.1 kJ / 419 kcal
Tłuszcz 22.5 g
Błonnik 2.1 g
Tłuszcz nasycony 5.9 g
Węglowodany 37.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...