Urządzenia i Akcesoria
低脂西芹牛肉烩年糕
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
2 人份
Składniki
-
年糕 切片150 克
-
西芹 洗净沥干,切2-3厘米段100 克
-
洋葱 切小片50 克
-
蚝油5 克
-
黑胡椒粉3 克
-
生抽 推荐薄盐生抽10 克
-
油15 克
-
水30 克
-
牛里脊 切薄片150 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
197 mg
Białko
17.7 g
Kalorie
1753.1 kJ /
419 kcal
Tłuszcz
22.5 g
Błonnik
2.1 g
Tłuszcz nasycony
5.9 g
Węglowodany
37.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
三高轻松吃
30 Przepisów
Chiny
Chiny