Urządzenia i Akcesoria
Pears in orange syrup
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
3 portions
Składniki
-
freshly squeezed orange juice (approx. 2 oranges), reserving zest240 g
-
sparkling mineral water120 g
-
dry Marsala wine60 g
-
cinnamon quill or 1/2 tsp ground cinnamon1
-
pears peeled, halved and core removed3
-
white sugar60 g
-
vanilla ice cream (see Tip), to serve300 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
90 mg
Białko
4.9 g
Kalorie
1921.4 kJ /
459.2 kcal
Tłuszcz
11.4 g
Błonnik
7.1 g
Tłuszcz nasycony
6.8 g
Węglowodany
83.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Portuguese bread
3h 30min
Orange sponge cake
1h
Macadamia chocolate cookies
45min
Peach and custard cream muffins
50min
Orange and vanilla canelé (non-alcoholic)
49h 5min
Gwinganna Barramundi escabeche
45min
Delicious lemon pudding
55min
Christmas Cake (Diabetes)
2h 45min
Soft Chinese bread rolls
1h 20min
Burnt orange marmalade
14h 20min
Crispy rice chicken salad with satay sauce
1h
Mini herb and garlic pull apart bread
1h 35min