Urządzenia i Akcesoria
Pears in orange syrup
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
3 portions
Składniki
-
freshly squeezed orange juice (approx. 2 oranges), reserving zest240 g
-
sparkling mineral water120 g
-
dry Marsala wine60 g
-
cinnamon quill or 1/2 tsp ground cinnamon1
-
pears peeled, halved and core removed3
-
white sugar60 g
-
vanilla ice cream (see Tip), to serve300 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
90 mg
Białko
4.9 g
Kalorie
1921.4 kJ /
459.2 kcal
Tłuszcz
11.4 g
Błonnik
7.1 g
Tłuszcz nasycony
6.8 g
Węglowodany
83.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
TM7 Demo (AU)
1h 30min
Spiralized veggie nests with baked eggs & harissa mushrooms (Thermomix® Spiralizer, using modes)
1h
Yoghurt cheese
24h 40min
Potato bake (Thermomix® Cutter, using modes)
1h 10min
Poached eggs with blade cover
30min
Lemon curd
20min
Pesto Pasta Salad
30min
Hedgehog honeycomb slice
2h 35min
Cheat's Kaiser rolls
2h 30min
Blueberry and lemon curd muffins
50min
Fruity dream
10min
Portuguese bread
3h 30min