Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de agua
- 400 g de chícharos
- 800 g de aros de calamar crudos
- 1 cdita de sal
- 30 g de aceite de oliva extra virgen
- 1 diente de ajo, pelado
- 25 g de jitomate cherry, entero
- 2 pizcas de sal
- 3 hojas de menta frescas
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1063.8 kJ / 254.2 kcal
- Białko
- 28.6 g
- Węglowodany
- 9.8 g
- Tłuszcz
- 11.2 g
- Błonnik
- 1.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sopa de hongos, pastel de carne, ejotes y arroz de coliflor
45 min
Sopa de jitomate y queso de cabra
20p
Sopa de jitomate y elote
40 min
Sopa de calabacitas
40 min
Sopa de chícharo y hierbabuena
30 min.
Sopa de hongos y epazote
35p
Minestrone de poro, papa y cebada
40 min
Sopa de flor de calabaza
35p
Tortitas de coliflor con pollo en salsa roja
1h
Sopa de poro y papa
40 min
Sopa fría de coliflor
5óra
Panqué de elote al Varoma
2h 20min