Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de agua
- 400 g de chícharos
- 800 g de aros de calamar crudos
- 1 cdita de sal
- 30 g de aceite de oliva extra virgen
- 1 diente de ajo, pelado
- 25 g de jitomate cherry, entero
- 2 pizcas de sal
- 3 hojas de menta frescas
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1063.8 kJ / 254.2 kcal
- Białko
- 28.6 g
- Węglowodany
- 9.8 g
- Tłuszcz
- 11.2 g
- Błonnik
- 1.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sopa de garbanzos con nopales
50min
Sopa de verdolagas
50min
Ejotes almendrados
30 min
Sashimi de betabel
15min
Crema de ejotes con verduras
35min
Queso panela en salsa roja con nopales
50min
Risotto al azafrán con mousse de calabacita y crujiente de tocino
1 godz. 45 min
Crema de ejote
30 min
Caldo loco huasteco
1h
Salmón envuelto en col
1h
Chiles rellenos de bacalao
1 Std. 15 Min
Chile relleno de picadillo de tempeh
55min