Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1500 g de agua
- 30 g de apio, cortado en rebanadas
- 1 cda alga wakame, seca
- 20 g de hongo shiitake seco
- 150 g de tofu extra firme cortado en cubos de 1 cm
- 1 ½ cdas de pasta miso
- cebollas cambray, solo los tallos,picados
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 550.2 kJ / 131 kcal
- Białko
- 15.8 g
- Węglowodany
- 16.2 g
- Tłuszcz
- 1.5 g
- Błonnik
- 7.2 g
Alternatywne przepisy
Tabule de quinoa
10 min
Sopa de lima yucateca
40min
Sopa miso con verduras
30min
Misoshiru (sopa miso)
15min
Quinoa con ejotes
30min
Ensalada de quinoa y cuatro frijoles con aderezo de cúrcuma
30min
Noodles de tapioca en caldo de ajo rostizado
1h 35 min
Curry con verduras
1h 10min
Berenjenas glaseadas con miso (Nasu dengaku)
1h
Arroz basmati
40min
Pan francés vegano
30min
Enmoladas rellenas de plátano macho
30min