![Gluten free self-raising flour Gluten free self-raising flour](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/C1C44931-B5B2-4D64-AA0D-CB9E0CE03A51/Derivates/323E74B9-4EE6-452F-8C1D-9C4B84853B26.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g long grain white rice
- 80 g glutinous white rice
- 30 g white chia seeds
- 70 g potato starch
- 70 g sorghum flour
- 100 g arrowroot flour
- 5 ¼ tsp gluten free baking powder (see Tips)
- Wartości odżywcze
- na 1 Complete recipe
- Kalorie
- 3621 kJ / 862 kcal
- Białko
- 28.05 g
- Węglowodany
- 145.1 g
- Tłuszcz
- 12.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.7 g
- Błonnik
- 27.8 g
- Sód
- 2281.9 mg
Alternatywne przepisy
Gluten free breakfast pizza
1 Std. 20 Min
Gluten-free goodness pastry
1 Std.
Gluten free baking powder
5 Min
Gluten free Worcestershire sauce
1 Std. 10 Min
Gluten free plain flour
5 Min
Gluten-Free Pretzels
2 godz. 25 min
Gluten free shortcrust pastry
1 Std. 40 Min
Chia and pepita gluten free loaf
1h 25min
Gluten free flour mix
10 min
Gluten free hot cross buns
3h 25min
Gluten free rough puff pastry
1 Std. 15 Min
Gluten free sourdough bread
192h 20 min