Gluten free self-raising flour

Gluten free self-raising flour

4.0 1 ocena
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
1 Total recipe

Składniki

  • long grain white rice
    100 g
  • glutinous white rice
    80 g
  • white chia seeds
    30 g
  • potato starch
    70 g
  • sorghum flour
    70 g
  • arrowroot flour
    100 g
  • gluten free baking powder (see Tips)
    5 ¼ tsp

Wartości odżywcze na 1 Total recipe

Kalorie 862 kcal / 3621 kJ
Białko 28.05 g
Tłuszcz 12.9 g
Węglowodany 145.1 g
Błonnik 27.8 g
Tłuszcz nasycony 1.7 g
Sód 2281.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...