Urządzenia i Akcesoria
Southern-style chilli with cornbread
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 55 min
4 portions
Składniki
Southern-style chilli
-
dried chipotle chillies3
-
boiling water for soaking
-
brown onion (approx. 120 g), cut into quarters1
-
garlic cloves4
-
vegetable oil30 g
-
ground cumin1 tbsp
-
ground coriander1 tbsp
-
smoked paprika2 tsp
-
beef chuck steak cut into pieces (3 cm)700 - 800 g
-
canned chopped tomatoes400 g
-
red wine100 g
-
Chicken stock paste (see Tips)1 tbsp
-
cinnamon quill1
Cornbread
-
fine polenta (see Tips)200 g
-
gluten free flour mix (see Tips)100 g
-
caster sugar30 g
-
gluten free baking powder (see Tips)1 tbsp
-
salt½ tsp
-
salted butter plus extra for greasing40 g
-
full cream milk250 g
-
eggs2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1001.5 mg
Białko
56.9 g
Kalorie
3929.5 kJ /
935.5 kcal
Tłuszcz
44.3 g
Błonnik
7.4 g
Tłuszcz nasycony
16.4 g
Węglowodany
74.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Carrot gnocchi with zucchini cream
1 godz. 15 min
Meatballs with Romesco sauce
1 godz. 40 min
Curried sausages and lentils
1 godz.
Chilli beef with lemon feta
30 min
Shepherd's pie with butter bean mash
1 godz.
Chilli con carne
45 min
Chicken pad thai
55 min
Tamarind paste
45 min
Red beans and rice with turkey meatballs
1 godz.
Gluten free scones
30 min
Spinach and feta muffins
40 min
Slow cooked Mexican beef
1 godz. 30 min