Southern Black-Eyed Peas
TM6 TM5

Southern Black-Eyed Peas

4.2 (6 ocen)

Składniki

  • 8 oz dried black-eyed peas
  • 9 oz yellow onions, quartered
  • 4 oz celery stalks, cut into pieces (2 in.)
  • 6 oz red bell peppers, cored and cut into pieces (2 in.)
  • 6 oz green bell peppers, cored and cut into pieces (2 in.)
  • 6 oz salt pork, diced (¼ in.)
    lub 6 oz bacon, diced (¼ in.)
  • 1 tbsp Cajun spice mix
  • 1 tsp smoked paprika
  • ¼ - ½ tsp cayenne pepper, or to taste
  • 1 ham hock (approx. 8 oz)
  • 66 oz water, divided, plus extra, to rinse and soak
  • salt, to taste
  • ground black pepper, to taste
  • 10 oz long-grain rice
  • hot sauce, to taste

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
3140 kJ / 750.5 kcal
Białko
22.4 g
Węglowodany
73 g
Tłuszcz
41 g
Tłuszcz nasycony
14.6 g
Błonnik
6.1 g
Sód
1658.7 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy