Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- ½ bouquet d'aneth frais
- 6 brins de ciboulette fraîche, ciselés
- ½ bouquet de persil frais, équeuté
- ½ bouquet d'estragon frais, équeuté
- 2 jaunes d'œufs
- 1 c. à soupe de moutarde
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 120 g d'huile de tournesol
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 875 kJ / 212 kcal
- Białko
- 1.7 g
- Węglowodany
- 1.2 g
- Tłuszcz
- 22.3 g
- Błonnik
- 0.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Jaune d’œuf confit à l’huile fumée, voile de café - Eric Robert
14 Std. 15 Min
Vinaigrette au vinaigre de xérès
5 Min
Sauce barbecue
25 Min
Sauce cocktail
10 Min
Sauce soubise
30min
Vinaigrette au wasabi
5 Min
Mayonnaise d'avocat
15 Min
Crème fouettée citron vert-noisette
5 Min
Mayonnaise au yaourt
5 Min
Sauce aux câpres
30min
Sauce tomate épicée
25 Min
Sauce mayonnaise
10 Min