Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- ½ bouquet d'aneth frais
- 6 brins de ciboulette fraîche, ciselés
- ½ bouquet de persil frais, équeuté
- ½ bouquet d'estragon frais, équeuté
- 2 jaunes d'œufs
- 1 c. à soupe de moutarde
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 120 g d'huile de tournesol
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 875 kJ / 212 kcal
- Białko
- 1.7 g
- Węglowodany
- 1.2 g
- Tłuszcz
- 22.3 g
- Błonnik
- 0.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Vinaigrette à l'orange
5 dk
Œufs basse température, artichauts et girolles
2 Std.
Chutney d'abricots
4 Std.
Sauce à l'oseille
25 dk
Sauce béarnaise
20 Min
Sauce tartare
10 dk
Mayonnaise au yaourt
5 dk
Œuf et citron dans tous leurs états - Richard Toix
Brak ocen
Sauce citronnée à la menthe
10 dk
Sauce aillée à la menthe
20 Min
Mayonnaise sans œuf
10 dk
Sauce mayonnaise
10 dk