Urządzenia i Akcesoria
Pilaf with fragrant tarka
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
8 portions
Składniki
Pilaf
-
basmati rice300 g
-
water plus extra for soaking1000 g
-
saffron1 pinch
-
rose water1 tsp
-
salt2 tsp
-
ghee40 g
-
fresh curry leaves4
Tarka
-
brown onion60 g
-
ghee60 g
-
cinnamon quill1
-
cardamom pods seeds only4
-
dried bay leaf1
-
ground nutmeg1 pinch
Assembly
-
roasted salted cashew nuts cut into pieces50 g
-
lemon juice only (approx. 40 g)1
-
salt1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
859.4 mg
Białko
2.4 g
Kalorie
911.9 kJ /
217.1 kcal
Tłuszcz
15.7 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
9 g
Węglowodany
16 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tom yum goong (hot and sour soup)
45 min
Garam masala
10 min
Jeera rice (Cumin rice)
20 min
Vada
2 godz. 35 min
Tandoori chicken
1 godz. 35 min
Dosa with spiced potato filling
17 godz. 40 min
Prawn balls with pickled vegetables
1 godz. 15 min
Baked masala fish
1 godz. 15 min
Pilau rice
30 min
Cucumber and mint raita
30 min
Kuruma iraichchi with coconut roti
1 godz. 40 min
Coriander chilli chutney
5 min