Urządzenia i Akcesoria
Cafe-style miso mushrooms
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
water30 g
-
fresh brown mushrooms or fresh oyster mushrooms, cut into thick slices (see Tips)400 g
-
salted butter20 g
-
mirin2 tsp
-
soy sauce1 tsp
-
kecap manis1 tsp
-
red miso paste3 tsp
-
white pepper to season1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
344.3 mg
Białko
3.3 g
Kalorie
298.2 kJ /
71.3 kcal
Tłuszcz
4.4 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
2.6 g
Węglowodany
5.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Creamy Mushroom Truffle Soup
50 min
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz. 10 min
Spicy prawn salad with carrot and cucumber ribbons (Thermomix® Spiralizer, using modes)
20 min
Whole roast broccoli with romesco sauce
45 min
Laksa paste (Noni Jenkins)
10 min
Quick prawn laksa (Noni Jenkins)
25 min
Hand Ripped Cabbage
20 min
Mushroom risotto
30 min
Creamy Coconut Dhal
25 min
Walnut and spinach pesto
5 min
Miso Mushroom Toast with Tahini Yogurt
45 min
Celery leaf gremolata
5 min