Urządzenia i Akcesoria
Cafe-style miso mushrooms
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
water30 g
-
fresh brown mushrooms or fresh oyster mushrooms, cut into thick slices (see Tips)400 g
-
salted butter20 g
-
mirin2 tsp
-
soy sauce1 tsp
-
kecap manis1 tsp
-
red miso paste3 tsp
-
white pepper to season1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
344.3 mg
Białko
3.3 g
Kalorie
298.2 kJ /
71.3 kcal
Tłuszcz
4.4 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
2.6 g
Węglowodany
5.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Hainanese chicken and rice
1 godz. 50 min
Stir Fried French Beans
15 min
Warming turmeric and ginger drink
10 min
Easy chicken congee with Chinese sausage and mushrooms
35 min
Confit garlic
15 min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes,Thermomix® Cutter, using modes)
20 min
Teriyaki salmon with edamame and cucumber (Diabetes)
50 min
Hand Ripped Cabbage
20 min
Sautéed mushrooms (400 g)
20 min
Mushroom risotto
30 min
All-in-one chicken congee
35 min
Fast and Super Easy Noodles
15 min