Urządzenia i Akcesoria
Cafe-style miso mushrooms
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
water30 g
-
fresh brown mushrooms or fresh oyster mushrooms, cut into thick slices (see Tips)400 g
-
salted butter20 g
-
mirin2 tsp
-
soy sauce1 tsp
-
kecap manis1 tsp
-
red miso paste3 tsp
-
white pepper to season1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
344.3 mg
Białko
3.3 g
Kalorie
298.2 kJ /
71.3 kcal
Tłuszcz
4.4 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
2.6 g
Węglowodany
5.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Peach Gum Snow Fungus Dessert
Brak ocen
Slow-cooked lamb Madras
2 godz. 15 min
Whole roast broccoli with romesco sauce
45 min
Creamy miso mushroom udon
45 min
San bei ji (three cup chicken)
35 min
Hand Ripped Cabbage
20 min
Mushroom risotto
30 min
Snapper with Spiced Oil
25 min
Creamy "Cambodian" style fish curry
40 min
Walnut and spinach pesto
5 min
All-in-one chicken congee
35 min
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10 min