Wersje kompatybilne
Omelette al vapor con queso de cabra y cebolla morada caramelizada
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g de cebolla morada, en rebanadas (aprox. 7-8 mm)
- 40 g de miel de abeja
- 10 g de vinagre de vino tinto
- 1 ½ cdita de sal
- 6 huevos
- 100 g de queso de cabra fresco, cremoso
- ½ cdita de pimienta negra molida
- 500 g de agua
- 50 g de queso de cabra fresco
- 30 g de nuez de castilla, pelada, picada
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1249.8 kJ / 298.8 kcal
- Białko
- 17.3 g
- Węglowodany
- 16 g
- Tłuszcz
- 19 g
- Tłuszcz nasycony
- 8 g
- Błonnik
- 1.8 g
- Sód
- 0.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Papas rostizadas TM6
1h 15min
Huevos árabes
15 Min
Vinagreta de jengibre y limón
5 menit
Huevos estrellados al vapor
15 Min
Pescado al vapor con verduras y tintes cítricos
40 dk
Lentejas rojas picantes y papas al vapor rellenas de champiñones con crema de jitomate.
Brak ocen
Latte de jengibre frío TM6
10 Min
Moscow Mule de Frutos Rojos
5 menit
Carpaccio de betabel con burrata (Pelar)
1h 25min
Wraps de verduras
30 Min
Pasta con pesto y pollo
30 Min
Ensalada con queso de cabra y aderezo de nuez de la india
25 min