Wersje kompatybilne
Omelette al vapor con queso de cabra y cebolla morada caramelizada
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g de cebolla morada, en rebanadas (aprox. 7-8 mm)
- 40 g de miel de abeja
- 10 g de vinagre de vino tinto
- 1 ½ cdita de sal
- 6 huevos
- 100 g de queso de cabra fresco, cremoso
- ½ cdita de pimienta negra molida
- 500 g de agua
- 50 g de queso de cabra fresco
- 30 g de nuez de castilla, pelada, picada
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1249.8 kJ / 298.8 kcal
- Białko
- 17.3 g
- Węglowodany
- 16 g
- Tłuszcz
- 19 g
- Tłuszcz nasycony
- 8 g
- Błonnik
- 1.8 g
- Sód
- 0.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salmón en salsa cremosa de champiñones con papas
50min
Pimientos rellenos de quinoa
1h
Palitos de pescado al horno con dip de calabaza
40min
Horneado de pasta con atún
30min
Espirales de calabacín con boloñesa de pavo
40min
Crepas de avena rellenas de requesón
40min
Rollo de omelette al vapor con champiñones salteados y ensalada
40min
Paloma Thermomix
10min
Barras de proteína con chocolate, naranja y canela
1h 20min
Pasta con pesto y pollo
30min
Coliflor asada con puré de alubias
25min
Omelette esponjoso de espinacas y jamón
30min