Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de cebolla, en trozos
- 3 dientes de ajo, pelados y en mitades
- 30 g de aceite vegetal
- 200 g de papas cambray
- 125 g de alubias secas, remojadas por 12 horas y escurridas
- 50 g de cebada perlada
- 1 hoja de laurel seca
- 400 g de carne de res para estofados, en trozos
- 2 cdita de paprika
- 1 cdita de sal fina, o al gusto
- ¾ g de pimienta negra molida, o al gusto
-
800
g de caldo de res
lub 800 g de agua y 1 cubo de concentrado de caldo de res
- Wartości odżywcze
- na 8 porciones
- Kalorie
- 7249 kJ / 1726 kcal
- Białko
- 130 g
- Węglowodany
- 172 g
- Tłuszcz
- 59 g
- Tłuszcz nasycony
- 13 g
- Błonnik
- 24 g
- Sód
- 5072 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Estofado de carne en salsa de mostaza y champiñones
35min
Salsa Alfredo Vegana TM6
1hod. 30min
Pescado relleno (Guefilte fish)
1j 50 menit
Carne Guisada del Sur de Texas
1h 20min
Pastel de Chocolate
3h
Kipe de arroz
1hod. 30min
Fajitas con carne de res deshebrada TM6
3h
Sopa de verduras con pesto de nuez de la india TM6
2h 20 min
Ponchkes (Suffganiot)
2h
Polenta con albóndigas en salsa de jitomate
1h 10min
Sopa de chícharo
1hod. 30min
Estofado de res TM6
4h