Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de cebolla, en trozos
- 3 dientes de ajo, pelados y en mitades
- 30 g de aceite vegetal
- 200 g de papas cambray
- 125 g de alubias secas, remojadas por 12 horas y escurridas
- 50 g de cebada perlada
- 1 hoja de laurel seca
- 400 g de carne de res para estofados, en trozos
- 2 cdita de paprika
- 1 cdita de sal fina, o al gusto
- ¾ g de pimienta negra molida, o al gusto
-
800
g de caldo de res
lub 800 g de agua y 1 cubo de concentrado de caldo de res
- Wartości odżywcze
- na 8 porciones
- Kalorie
- 7249 kJ / 1726 kcal
- Białko
- 130 g
- Węglowodany
- 172 g
- Tłuszcz
- 59 g
- Tłuszcz nasycony
- 13 g
- Błonnik
- 24 g
- Sód
- 5072 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Carne en su jugo
35 min
Canelones con carne, verduras y salsa de jitomate
1 godz. 10 min
Tagliatelle con costilla estofada
2 godz. 20 min
Keppe charola
1h 40min
Puchero
1h 40min
Estofado de res con fantasmas de puré de papa
1 godz. 30 min
Brindis de verano
15 Min
Ponchkes (Suffganiot)
2h
Jaroset
15 Min
Pavlovas con frutos rojos
2h
Fideos con chorizo
30 min
Jalá
2h