Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de baguette, en trozos
- 2 echalot, a la mitad
- 2 dientes de ajo, pelados
-
250
g de kale, sin tallos
lub 250 g de col rizada, sin tallos - 50 g de aceite de oliva
- 2 cditas de comino en polvo
- 70 g de queso feta, desmoronado
- 10 g de hojas de menta frescas, finamente picadas
- 1 huevo mediano
- sal marina al gusto
- aceite vegetal para freír
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1662 kJ / 397 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 41 g
- Tłuszcz
- 22 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Hamburguesa de betabel con cebolla caramelizada
3u. 10min
Curry de coco y garbanzos con arroz de brócoli
13h 10 min
Sopa de lentejas naranjas
40min
Bolitas de quinoa
1 Std.
Keppe de quinoa
1 Std.
Soufflé de espinacas y dos quesos
35min
Scones de calabaza y kale
1 Std. 30 Min
Pay vegano de calabaza y verduras
1 Std. 20 Min
Pay de espinaca con base de nuez
1 Std. 20 Min
Quiche de brócoli con harina de quinoa
45min
Quiche de espinacas y requesón (sin gluten)
1 Std. 20 Min
Crema de betabel
40min