Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de baguette, en trozos
- 2 echalot, a la mitad
- 2 dientes de ajo, pelados
-
250
g de kale, sin tallos
lub 250 g de col rizada, sin tallos - 50 g de aceite de oliva
- 2 cditas de comino en polvo
- 70 g de queso feta, desmoronado
- 10 g de hojas de menta frescas, finamente picadas
- 1 huevo mediano
- sal marina al gusto
- aceite vegetal para freír
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1662 kJ / 397 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 41 g
- Tłuszcz
- 22 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Quiche de brócoli con harina de quinoa
45min
Concentrado de caldo de verdura
50min
Quiche de flor de calabaza
1h
Hamburguesa veganas
45min
Keppe de quinoa
1h
Dip de lentejas (vegano y sin gluten)
10 min
Cassoulet vegetariano con legumbres
40min
Scones de calabaza y kale
1h 30min
Pay vegano de calabaza y verduras
1h 20 min
Hamburguesa de quinoa roja
40min
Hamburguesa de betabel con cebolla caramelizada
3 Std. 10 Min
Ensalada de lentejas y berros
1h 25min