Urządzenia i Akcesoria
Fondue-raclette au mont-d'or
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
1 vacherin Mont-d'Or suisse (dans sa boîte en bois)
-
10 g de vin blanc (opcjonalnie)
-
600 g d'eau
-
500 g de pommes de terre grenaille
-
du poivre moulu
-
300 g de charcuterie italienne ( coppa, jambon, salami...)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
39 g
Kalorie
2772 kJ /
665 kcal
Tłuszcz
44 g
Węglowodany
23 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Camembert rôti au Varoma
30 min
Gnocchis à la carbonara
15 min
Carbonara
30 min
Fondue savoyarde
15 min
Gratin de pomme de terre au camembert et champignons de Paris
1 godz. 15 min
Spaghettoni à la carbonara
20 min
Tartiflette
1 godz. 15 min
Salade piémontaise
50 min
Steak haché au gruyère
30 min
Moules au roquefort
40 min
Tagliatelle au saumon fumé
20 min
Gratin gourmand de macaroni
50 min