Fondue-raclette au mont-d'or

Fondue-raclette au mont-d'or

4.8 153 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • 1 vacherin Mont-d'Or suisse (dans sa boîte en bois)
  • 10 g de vin blanc (opcjonalnie)
  • 600 g d'eau
  • 500 g de pommes de terre grenaille
  • du poivre moulu
  • 300 g de charcuterie italienne ( coppa, jambon, salami...)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 39 g
Kalorie 2772 kJ / 665 kcal
Tłuszcz 44 g
Węglowodany 23 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...