Urządzenia i Akcesoria
Fondue-raclette au mont-d'or
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
1 vacherin Mont-d'Or suisse (dans sa boîte en bois)
-
10 g de vin blanc (opcjonalnie)
-
600 g d'eau
-
500 g de pommes de terre grenaille
-
du poivre moulu
-
300 g de charcuterie italienne ( coppa, jambon, salami...)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
39 g
Kalorie
2772 kJ /
665 kcal
Tłuszcz
44 g
Węglowodany
23 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Saucisse au ketchup et curry (Currywurst)
20 Min
Gratin de pâtes
25 Min
Salade piémontaise
50 Min
Chaud-froid de spaghetti aux tomates cerise
35 Min
Salade de pommes de terre au poulet
35 Min
Camembert rôti au Varoma
30 Min
Gratin gourmand de macaroni
50 Min
Tartines "croque-monsieur"
25 Min
Tagliatelle au saumon fumé
20 Min
Tartines aux comté, parmesan, lardons et roquette
25 Min
Mini-croque-monsieur béchamel-jambon
40 Min
Tartiflette
1 Std. 15 Min