Fondue-raclette au mont-d'or
TM5 TM31 TM6

Fondue-raclette au mont-d'or

4.9 (140 ocen)

Składniki

  • 1 Vacherin Mont d’Or suisse (dans sa boîte en bois)
  • 10 g de vin blanc (opcjonalnie)
  • 600 g d'eau
  • 500 g de pommes de terre grenaille
  • 300 g de charcuterie italienne ( coppa, jambon, salami...)
  • du poivre moulu

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2772 kJ / 665 kcal
Białko
39 g
Węglowodany
23 g
Tłuszcz
44 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy