椰子鸡

椰子鸡

4.8 13 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 人份

Składniki

  • 选用清远鸡,切块
    600 克
  • 沙姜 去皮切块
    35 克
  • 新鲜小米椒 切段
    2 根
  • 蒜头
    20 克
  • 香菜 切末
    35 克
  • 切末
    4 根
  • 矿泉水
    60 克
  • 10 克
  • 生抽
    70 克
  • 青柠 选择小青柠,一切二
    5 - 6 颗
  • (约2茶匙)
    10 克
  • 2 片
  • 椰子水 新鲜的,椰子汁
    1200 克
  • 新鲜去皮椰子肉 切块
    120 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 2317.2 mg
Białko 23.4 g
Kalorie 1613.5 kJ / 386 kcal
Tłuszcz 20.2 g
Błonnik 4.6 g
Tłuszcz nasycony 12.4 g
Węglowodany 30 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...