Urządzenia i Akcesoria
椰子鸡
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 人份
Składniki
-
鸡 选用清远鸡,切块600 克
-
沙姜 去皮切块35 克
-
新鲜小米椒 切段2 根
-
蒜头20 克
-
香菜 切末35 克
-
葱 切末4 根
-
矿泉水60 克
-
油10 克
-
生抽70 克
-
青柠 选择小青柠,一切二5 - 6 颗
-
盐 (约2茶匙)10 克
-
姜2 片
-
椰子水 新鲜的,椰子汁1200 克
-
新鲜去皮椰子肉 切块120 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
2317.2 mg
Białko
23.4 g
Kalorie
1613.5 kJ /
386 kcal
Tłuszcz
20.2 g
Błonnik
4.6 g
Tłuszcz nasycony
12.4 g
Węglowodany
30 g