Urządzenia i Akcesoria
低脂牛柳彩椒炒面
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
2 人份
Składniki
-
牛里脊 切厚片,提前吸干水分160 克
-
红甜椒 去籽去蒂,切块100 克
-
洋葱 切片100 克
-
杭椒 切丝30 克
-
生抽15 克
-
油 选山茶油15 克
-
黑胡椒粉1 小撮
-
水50 克
-
乌冬面 即食的150 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
278 mg
Białko
21.1 g
Kalorie
1761.5 kJ /
421 kcal
Tłuszcz
23.3 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
6.2 g
Węglowodany
32.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
三高轻松吃
30 Przepisów
Chiny
Chiny