鸡肉咖喱饭

鸡肉咖喱饭

5.0 3 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
4 人份

Składniki

鸡肉咖喱
  • 25 克
  • 蒜头
    3 个
  • 洋葱 切块,2厘米
    120 克
  • 胡萝卜 切片,1厘米
    200 克
  • 咖喱粉
    1 汤匙
  • 面粉
    125 克
  • 500 克
  • 鸡肉高汤酱 (见要诀)
    2 茶匙
  • 蜂蜜
    20 克
  • 日式浓口酱油
    15 克
  • 印度综合香料
    ½ 茶匙
  • 干月桂叶
    1 片
  • 日式面包粉
    100 克
  • 1 个
  • 鸡胸肉排
    2 块
蒸米饭
  • 短粒米
    350 克
  • 900 克
  • 海盐
    1 茶匙
  • 油煎用

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 1465 mg
Białko 52.7 g
Kalorie 5199.5 kJ / 1238 kcal
Tłuszcz 62.7 g
Błonnik 6.4 g
Tłuszcz nasycony 10.3 g
Węglowodany 113.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...