Urządzenia i Akcesoria
鸡肉咖喱饭
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
4 人份
Składniki
鸡肉咖喱
-
油25 克
-
蒜头3 个
-
洋葱 切块,2厘米120 克
-
胡萝卜 切片,1厘米200 克
-
咖喱粉1 汤匙
-
面粉125 克
-
水500 克
-
鸡肉高汤酱 (见要诀)2 茶匙
-
蜂蜜20 克
-
日式浓口酱油15 克
-
印度综合香料½ 茶匙
-
干月桂叶1 片
-
日式面包粉100 克
-
蛋1 个
-
鸡胸肉排2 块
蒸米饭
-
短粒米350 克
-
水900 克
-
海盐1 茶匙
-
油 油煎用
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
1465 mg
Białko
52.7 g
Kalorie
5199.5 kJ /
1238 kcal
Tłuszcz
62.7 g
Błonnik
6.4 g
Tłuszcz nasycony
10.3 g
Węglowodany
113.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
日料在家做
13 Przepisów
Chiny
Chiny