蜜汁香蒜烤排骨

蜜汁香蒜烤排骨

4.5 23 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 40 min
5 人份

Składniki

  • 排骨 切块 (5-6 公分)
    500 克
  • 蜂蜜
    50 克
    50 克 黑糖
  • 蒜瓣 剁碎 (参考贴士)
    10 克
  • 南乳
    1 ½ 茶匙
  • 花生酱
    2 茶匙
  • 蚝油
    ½ 汤匙
  • 酱青
    1 ½ 汤匙
  • 玫瑰露
    2 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 15.9 g
Kalorie 1129.7 kJ / 270 kcal
Tłuszcz 18.9 g
Błonnik 0.2 g
Węglowodany 9.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...