Urządzenia i Akcesoria
蜜汁香蒜烤排骨
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 40 min
5 人份
Składniki
-
排骨 切块 (5-6 公分)500 克
-
50 克 黑糖蜂蜜50 克
-
蒜瓣 剁碎 (参考贴士)10 克
-
南乳1 ½ 茶匙
-
花生酱2 茶匙
-
蚝油½ 汤匙
-
酱青1 ½ 汤匙
-
玫瑰露2 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
15.9 g
Kalorie
1129.7 kJ /
270 kcal
Tłuszcz
18.9 g
Błonnik
0.2 g
Węglowodany
9.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
东方之猪
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy