白切鸡

白切鸡

4.5 21 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 人份

Składniki

  • 请选童子鸡
    800 - 900 克
  • 2 片
  • 2 根
  • 1 茶匙
  • 花雕酒
    100 克
  • 1300 克
  • 生抽 根据个人口味调节
    30 克
  • 切末
    2 根
  • 切末
    10 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 683.6 mg
Białko 30.5 g
Kalorie 1037.8 kJ / 248.3 kcal
Tłuszcz 10 g
Błonnik 0.1 g
Tłuszcz nasycony 4.6 g
Węglowodany 3.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...