蔬菜浓汤

蔬菜浓汤

5.0 2 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 人份

Składniki

  • 橄榄油
    25 - 30 克
  • 综合香料蔬菜 拌炒用(如洋葱、小红葱、蒜苗),切2公分块
    170 - 200 克
  • 淡色综合蔬菜 (如西葫芦、红萝卜、南瓜、番薯、西芹根、欧防风、豌豆),依需求切块
    700 - 800 克
  • 750 - 850 克
  • 蔬菜高汤酱
    1 茶匙
    1 块 蔬菜高汤块, (0.5公升)
  • 1 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 4 g
Kalorie 465 kJ / 111 kcal
Tłuszcz 5 g
Błonnik 3.6 g
Węglowodany 9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...