黑豆猪尾汤

黑豆猪尾汤

4.0 1 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
5 人份

Składniki

  • 猪尾 切块 (3公分)
    250 克
  • 鸡爪 去爪尖
    150 克
  • 1850 克
  • 黑豆 浸泡1小时
    150 克
  • 金华火腿 切片
    20 克
  • 北海道干贝 洗净
    6 个
  • 适量调味
    ½ 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 394 mg
Białko 9 g
Kalorie 461 kJ / 110 kcal
Tłuszcz 4 g
Błonnik 2 g
Tłuszcz nasycony 1 g
Węglowodany 7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...