Urządzenia i Akcesoria
口水鸡
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 人份
Składniki
-
水600 克
-
全鸡腿 (约2个全鸡腿),带皮,去骨500 克
-
盐½ 茶匙
-
新鲜姜3 片
-
青葱 切成4公分长1 小支
-
蒜瓣2 个
-
辣椒油3 汤匙
-
酱青1 汤匙
-
白醋1 茶匙
-
糖1 茶匙
-
辣椒干 去籽,切成 1公分长2 条
-
绍兴花雕酒1 茶匙
-
麻油½ 茶匙
-
新鲜芫荽 只取叶片,装饰用1 小支
-
白芝麻 烤香,装饰用1 小撮
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
15 g
Kalorie
1372 kJ /
327 kcal
Tłuszcz
28 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
亚洲最辣
12 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy