Urządzenia i Akcesoria
香菇滑鸡粥
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 人份
Składniki
-
鸡腿肉 切块250 克
-
生抽10 克
-
料酒10 克
-
蚝油5 克
-
淀粉5 克
-
水1200 克
-
大米 洗净沥干150 克
-
盐5 克
-
姜2 片
-
白胡椒粉 根据个人口味调节1 小撮
-
新鲜香菇 切片100 克
-
葱 葱花
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
683.6 mg
Białko
15.3 g
Kalorie
964.1 kJ /
230.4 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
0.8 g
Węglowodany
33.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
养生粥品
10 Przepisów
Chiny
Chiny