盐焗鸡

盐焗鸡

4.2 17 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 godz. 10 min
6 人份

Składniki

  • 甘榜全鸡 (1.2-1.4 公斤)
    1 只
  • 3 汤匙
  • 沙姜粉
    ½ 汤匙
  • 当归
    2 片
  • 川芎
    2 - 3 片
  • 新鲜姜 切成薄片
    30 克
  • 青葱 切成5公分长
    4 小支
  • 小红葱
    130 克
  • 麻油
    20 克
  • 绍兴花雕酒
    50 克
  • 芝麻 烤香,装饰用
    1 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 33 g
Kalorie 1858 kJ / 444 kcal
Tłuszcz 31 g
Błonnik 1 g
Węglowodany 8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...