奶油焗包菜花
TM6 TM5 TM31

奶油焗包菜花

3.3 (3 oceny)

Składniki

  • 200 克 格鲁耶尔芝士 ,切块
    lub 200 克 车打芝士 ,切块
  • 500 克 水
  • 1 个 包菜花 (花椰菜) (约1000克),切小朵
  • 50 克 面粉
  • 40 克 牛油 ,切小块
  • 500 克 牛奶
  • ½ 茶匙 盐 ,适量调味
  • 2 小撮 白胡椒粉 ,适量调味
  • 1 - 2 小撮 豆蔻粉 (opcjonalnie)

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
1273 kJ / 305 kcal
Białko
17 g
Węglowodany
14 g
Tłuszcz
20 g
Błonnik
5.1 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy