Urządzenia i Akcesoria
葱香木耳
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
6 人份
Składniki
-
油20 克
-
姜 切丝10 克
-
新鲜辣椒 切圈1 支
-
黑木耳,干的 水发后约300克30 克
-
葱 切段100 克
-
生抽10 克
-
蚝油10 克
-
盐½ 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
1.1 g
Kalorie
222 kJ /
53 kcal
Tłuszcz
3.5 g
Błonnik
1.6 g
Węglowodany
5.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
饗食弄堂
66 Przepisów
Chiny
Chiny