开阳白菜

开阳白菜

4.6 23 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 人份

Składniki

  • 10 克
  • 蒜头
    3 瓣
  • 虾米 泡水约10分钟后沥干
    20 克
  • 干香菇 泡软,切丝
    10 克
  • 胡萝卜 去皮,切片
    20 克
  • 大白菜 切段 (约3厘米)
    500 克
  • 1 茶匙
  • 白胡椒粉
    2 小撮
  • 淀粉 加30克水调匀
    1 茶匙
  • 麻油 少许

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 5 g
Kalorie 299 kJ / 72 kcal
Tłuszcz 4 g
Błonnik 1.815 g
Węglowodany 5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...