Urządzenia i Akcesoria
开阳白菜
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 人份
Składniki
-
油10 克
-
蒜头3 瓣
-
虾米 泡水约10分钟后沥干20 克
-
干香菇 泡软,切丝10 克
-
胡萝卜 去皮,切片20 克
-
大白菜 切段 (约3厘米)500 克
-
盐1 茶匙
-
白胡椒粉2 小撮
-
淀粉 加30克水调匀1 茶匙
-
麻油 少许
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
5 g
Kalorie
299 kJ /
72 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
1.815 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
巧用食材变美味
10 Przepisów
Chiny
Chiny