Urządzenia i Akcesoria
日式肥牛卷炖土豆
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
3 人份
Składniki
-
油15 克
-
洋葱 切3×3厘米块150 克
-
土豆 去皮切滚刀块200 克
-
胡萝卜 去皮切滚刀块100 克
-
肥牛片 焯水洗净沥干200 克
-
味醂60 克
-
糖5 克
-
水 可用日式高汤代替200 克
-
日本淡口酱油40 克
-
魔芋丝 沥干200 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
221 mg
Białko
16.2 g
Kalorie
1432.3 kJ /
342.3 kcal
Tłuszcz
14.7 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
8.1 g
Węglowodany
36 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
日式炖煮
10 Przepisów
Chiny
Chiny