Urządzenia i Akcesoria
芒果咖喱鸡
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
3 人份
Składniki
-
熟芒果 去皮去核取果肉,切块100 克
-
黄洋葱 切块100 克
-
油10 克
-
鸡腿肉 切大块250 克
-
水180 克
-
日式咖喱块2 小块
-
新鲜红辣椒 切圈1 支
-
新鲜青辣椒 切圈1 支
-
椰浆2 汤匙
-
盐 依个人口味调整
-
新鲜香菜叶 适量,装饰用
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
14.7 g
Kalorie
1053 kJ /
251.7 kcal
Tłuszcz
17.2 g
Błonnik
1.3 g
Węglowodany
9.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
最爱芒果
10 Przepisów
Chiny
Chiny