Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de viande de poulet, sans peau, désossée (500 g au total), en morceaux
- 200 g de légumes blancs variés (céleri, oignons, ail, poireau par ex.), en morceaux
- 4 brins de fines herbes fraîches (romarin, thym, persil par ex.), les feuilles uniquement
- 150 g de gros sel
- 100 g de vin blanc
- 1 feuille de laurier, sèche
- 1 clou de girofle
- 5 graines de coriandre
- Wartości odżywcze
- na 1 La recette complète
- Kalorie
- 2714 kJ / 649 kcal
- Białko
- 58 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 35 g
- Błonnik
- 5.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Filet de porc à la sauce moutarde
35 min
Menu avec velouté de légumes, poulet à la sauce moutarde et légumes vapeur
45 min
Éplucheur Casserole de patates douces
1 godz. 20 min
Herbes salées
15 Min
Cuisson de l'épeautre perlé
35 min
Saumon teriyaki sous-vide
1 godz. 20 min
Salade de crudités
10min
Coleslaw
10min
Fond de viande
45 min
Fond de volaille
45 min
Fond de légumes
45 min
Crème de champignons
20 min