Punch mexicain au romarin

Punch mexicain au romarin

4.7 7 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
2 portions

Składniki

  • 40 g d'eau
  • 50 g de sucre brun
  • 10 g de gingembre frais en morceaux
  • 3 brins de romarin frais dont 2 têtes de tiges ont été arrachées et mises de côté
  • 1 pamplemousse uniquement le jus pressé
  • 100 g de glaçons
  • 50 g de Tequila Gold
  • 20 g de liqueur à l'orange (par ex. du Cointreau)
  • 1 - 2 traits de jus de citron

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 215 kcal / 899 kJ
Białko 1 g
Tłuszcz 0 g
Węglowodany 34 g
Błonnik 0.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...