Osłona noża miksującego jest potrzebna.

Aby przygotować ten przepis, potrzebna jest osłona noża miksującego. Dowiedz się więcej

Saumon aux herbes et citron Sous vide
TM6

Saumon aux herbes et citron Sous vide

4.7 (10 ocen)

Składniki

  • 1 c. à soupe de sel de mer
  • 2 filets de saumon frais, avec la peau, désossés (env. 140 g ch.)
  • 2 c. à soupe d'huile d'olive vierge extra
  • 2 brins de persil frais, et un supplément pour garnir
  • 2 brins d'aneth frais
    lub 2 brins de thym frais
  • 6 morceaux de zestes de citron
  • 1785 g d'eau, pour immerger complètement les sacs (pas plus haut que le niveau de remplissage max.)
  • 2 c. à thé de jus de citron

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
3986.6 kJ / 952.8 kcal
Białko
92.2 g
Węglowodany
1.7 g
Tłuszcz
64.9 g
Tłuszcz nasycony
11.6 g
Błonnik
0.8 g
Sód
6306.6 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy