Saumon aux herbes et citron Sous vide

Saumon aux herbes et citron Sous vide

4.7 11 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
2 portions

Składniki

  • 1 c. à soupe de sel de mer
  • 2 filets de saumon frais avec la peau, désossés (env. 140 g ch.)
  • 2 c. à soupe d'huile d'olive vierge extra
  • 2 brins de persil frais et un supplément pour garnir
  • 2 brins d'aneth frais
    2 brins de thym frais
  • 6 morceaux de zestes de citron
  • 1785 g d'eau pour immerger complètement les sacs (pas plus haut que le niveau de remplissage max.)
  • 2 c. à thé de jus de citron

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 952.8 kcal / 3986.6 kJ
Białko 92.2 g
Tłuszcz 64.9 g
Węglowodany 1.7 g
Błonnik 0.8 g
Tłuszcz nasycony 11.6 g
Sód 6306.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...