Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de betteraves
- 150 g de panais
- 150 g de patate douce
- 150 g de pommes de terre
- l'eau froide
- 1 c. à thé de sel
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 104.6 kJ / 25 kcal
- Białko
- 0.7 g
- Węglowodany
- 5.3 g
- Tłuszcz
- 0.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 0.9 g
- Sód
- 12 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bouillon de poulet maison
50min
Röstis de légumes racines (TM6)
50min
Tarte aux pommes
1 godz.
Salade de radis, carottes et coriandre
15 Min
Salade de champignons crus (TM6)
25min
Trempette aux noix de cajou à l'aneth
8 godz. 10 min
Coleslaw au Découpe-Minute (TM6)
10 min
Pâte de bouillon de volaille
45min
Brioches du Carême
1h 55 min
Betteraves Sous vide
40min
Fond de légumes (végane)
30min
Crème brûlée cuite à la vapeur (Métrique) (TM6)
4 Std. 45 Min