Wersje kompatybilne
Pstruzi na páře s bulgurem, baby karotkou a balzamikovou omáčkou
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 gramů olivového oleje
- 50 gramů balzamikového octa
- 50 gramů javorového sirupu
- ¾ čajové lžičky soli
- ½ čajové lžičky mletého černého pepře
- 400 gramů čerstvých filetů pstruha, bez kůže, vykostěných
- 1 polévková lžíce olivového oleje
- 1 polévková lžíce citrónové šťávy
- 4 snítky čerstvého kopru
- 1200 gramů vody
- 1 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
- 200 gramů bulguru
- 300 gramů baby karotky
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 2720.4 kJ / 652.8 kcal
- Białko
- 25.8 g
- Węglowodany
- 52.5 g
- Tłuszcz
- 38.8 g
- Błonnik
- 3.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Losos se zeleninou a kuskusem
40min
Brokolicová pomazánka
15 menit
Ryba s bramborami a rajčatovou omáčkou
50 menit
Kuřecí prsa s lehkým bramborovým salátem
50 menit
Králík na mrkvičce s brokolicí
1j 10 menit
Krůta na pomerančích s bramborami a kedlubnami
40min
Filety z pražmy na paprikovém lůžku
25min
Losos ve smetanové omáčce se žampiony
50 menit
Jehněčí plátky s citrónovými bramborami
1 Std. 25 Min
Pečená dýně plněná mletým masem
1 Std. 30 Min
Losos na rajčatovém kuskusu
45min
Obilná bezmléčná kaše
35 Min