Wersje kompatybilne
Pstruzi na páře s bulgurem, baby karotkou a balzamikovou omáčkou
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 gramů olivového oleje
- 50 gramů balzamikového octa
- 50 gramů javorového sirupu
- ¾ čajové lžičky soli
- ½ čajové lžičky mletého černého pepře
- 400 gramů čerstvých filetů pstruha, bez kůže, vykostěných
- 1 polévková lžíce olivového oleje
- 1 polévková lžíce citrónové šťávy
- 4 snítky čerstvého kopru
- 1200 gramů vody
- 1 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
- 200 gramů bulguru
- 300 gramů baby karotky
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 2720.4 kJ / 652.8 kcal
- Białko
- 25.8 g
- Węglowodany
- 52.5 g
- Tłuszcz
- 38.8 g
- Błonnik
- 3.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Brambory se zelenými fazolkami a petrželovým pestem
35 min
Rizoto s uzeným lososem a pórkem
40 min
Špagety alla Norma
1 godz. 30 min
Těstovinový salát se pstruhem a zeleninou
45 min
Pstruzi v holandské omáčce s bramborami
1 godz. 5 min
Pak choi s houbami
15min
Candát s polentou z čerstvé kukuřice
1 godz. 5 min
Plněná zelenina
1 godz. 20 min
Ryba s bylinkovo-sýrovou krustou, bramborami a květákem
1 Std. 15 Min
Bavorské knedlíky s bazalkou
20min
Vepřové závitky s rýží
55 Min
Pstruh na páře a květákové pyré
1 Std. 10 Min