Pstruzi na páře s bulgurem, baby karotkou a balzamikovou omáčkou

Pstruzi na páře s bulgurem, baby karotkou a balzamikovou omáčkou

4.0 1 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 porce

Składniki

  • 100 gramů olivového oleje
  • 50 gramů balzamikového octa
  • 50 gramů javorového sirupu
    50 gramů medu, tekutého
  • ¾ čajové lžičky soli
  • ½ čajové lžičky mletého černého pepře
  • 400 gramů čerstvých filetů pstruha, bez kůže, vykostěných
  • 1 polévková lžíce olivového oleje
  • 1 polévková lžíce citrónové šťávy
  • 4 snítky čerstvého kopru
  • 1200 gramů vody
  • 1 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
    1 zeleninový bujón (pro 0,5 l vody), rozdrobený
  • 200 gramů bulguru
  • 300 gramů baby karotky

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porci

Białko 25.8 g
Kalorie 2720.4 kJ / 652.8 kcal
Tłuszcz 38.8 g
Błonnik 3.8 g
Węglowodany 52.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...