Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 gramů vody
- 3 vejce
- 200 gramů jablek, na čtvrtky
- 200 gramů pórku, na tenké plátky (pouze bílá část)
- 1 konzerva sterilované kukuřice, odkapané (cca 280 gramů)
- 2 - 3 polévkové lžíce majonézy
- 2 špetky mletého černého pepře
- ¼ čajové lžičky soli
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 531 kJ / 127 kcal
- Białko
- 4.9 g
- Węglowodany
- 15.5 g
- Tłuszcz
- 6.5 g
- Błonnik
- 3.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Teplý kuřecí salát se sýrem
26min
Špenátový salát s ředkvičkami a zakysanou smetanou
15min
Brokolicová pomazánka
15min
Vlažný jogurtový nápoj
20 Min
Těstovinový salát se zeleninou a bylinkovo-česnekovým aioli
30 Min
Zeleninový salát s kuřecími prsy a hořčičným dresinkem
20 Min
Golden Hour (Zlatá hodinka)
15min
Horké likérové potěšení
15min
Ředkvičková pomazánka
5min
Pikantní pomazánka k pivu
12min
Italské Bellinis
6min
Sýrovo-hořčičná pomazánka
10min