Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 gramů loupaných vlašských ořechů
- 400 gramů mrkve, na kousky
- 50 gramů šalotky, napůl
- 60 gramů olivového oleje
- 30 gramů jablečného octa
- 1 ½ čajové lžičky soli
- 2 stonky čerstvé petržele, jen lístky
- 3 špetky mletého černého pepře
- 300 gramů jablek, oloupaných, na čtvrtky
- 1200 gramů vody
- 300 gramů těstovin, sušených, typu fusilli
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1758 kJ / 420 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 45 g
- Tłuszcz
- 22 g
- Błonnik
- 7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rýžový salát s tuňákem a vejci
1h
Ořechové rizoto s pečenými rajčaty
40min
Zapečené brambory s gorgonzolovou omáčkou
40min
Zapečené brambory se žampióny a sýrem camembert
1h
Salát s kuřecím masem, sýrem a tofu
1h
Okurkový salát s mortadellou
10min
Těstovinový salát s tuňákem, zeleninou a bazalkou
10min
Těstoviny s pálivou mrkvovou omáčkou s kešu
20min
Těstovinový salát se zeleninou a bylinkovo-česnekovým aioli
30min
Caffé Vanilla
5min
Plněné půlky brambor zapečené se sýrem
1h
Bramboráky se zelím a slaninou
20min