Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 gramů loupaných vlašských ořechů
- 400 gramů mrkve, na kousky
- 50 gramů šalotky, napůl
- 60 gramů olivového oleje
- 30 gramů jablečného octa
- 1 ½ čajové lžičky soli
- 2 stonky čerstvé petržele, jen lístky
- 3 špetky mletého černého pepře
- 300 gramů jablek, oloupaných, na čtvrtky
- 1200 gramů vody
- 300 gramů těstovin, sušených, typu fusilli
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1758 kJ / 420 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 45 g
- Tłuszcz
- 22 g
- Błonnik
- 7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Těstoviny s fenyklem a rajčatovou omáčkou
45 min
Těstovinový salát s tuňákem, zeleninou a bazalkou
10 Min
Těstovinový salát se zeleninou a bylinkovo-česnekovým aioli
30 min
Těstoviny s pálivou mrkvovou omáčkou s kešu
20 min
Bramborové rolky se sýrem a pažitkovým dipem
1h 10min
Těstovinový salát se pstruhem a zeleninou
45 min
Penne s dýní a sušenou šunkou
20 min
Plněné půlky brambor zapečené se sýrem
1 Std.
Bulgurovo-špenátové placky s vejci a rajčatovým čatní
1h 10min
Jablka v páře s omáčkou sabayon
40 min
Cuketovo-cizrnové placičky
8 Std. 20 Min
Těstoviny s tuňákem
40 min