Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 15 gramů čerstvé petrželky
- 500 gramů zeleninového vývaru
- 1 čajová lžička oleje
- 550 gramů brambora, na kousky (2 cm)
- 600 gramů máslové dýně, na kostičky (1 cm)
- 1 ¼ čajové lžičky mořské soli
- ½ čajové lžičky černého pepře
- 3 ½ čajové lžičky červené papriky, sladké
- 500 gramů mletého vepřového masa
- 100 gramů smetany
- 20 gramů kukuřičného škrobu
- 2 špetky muškátového oříšku, nastrouhaného
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 2448 kJ / 585 kcal
- Białko
- 28.7 g
- Węglowodany
- 49.2 g
- Tłuszcz
- 30.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Zeleninová polévka a brokolice se sýrovou omáčkou
25min
Krůtí plátky s omáčkou z hrášku a bramborovým pyré
30min
Drůbeží guláš s knedlíkem
40min
Penne s dýní a sušenou šunkou
20min
Rybí polévka se zeleninou
30min
Kuřecí závitky s bramborami
1 Std. 20 Min
Křupavé dukátky
1h 30min
Kuře s těstovinami orzo a pestem
30min
Kuřecí frikasé s chřestem
1h
Barevná vřetena se zeleninou a kuřecím masem
20min
Kuřecí pilaf se zeleninou a mandlemi
45min
Špízy s kuřecími kuličkami s rýží
1 Std. 25 Min