Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 15 gramů čerstvé petrželky
- 500 gramů zeleninového vývaru
- 1 čajová lžička oleje
- 550 gramů brambora, na kousky (2 cm)
- 600 gramů máslové dýně, na kostičky (1 cm)
- 1 ¼ čajové lžičky mořské soli
- ½ čajové lžičky černého pepře
- 3 ½ čajové lžičky červené papriky, sladké
- 500 gramů mletého vepřového masa
- 100 gramů smetany
- 20 gramů kukuřičného škrobu
- 2 špetky muškátového oříšku, nastrouhaného
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 2448 kJ / 585 kcal
- Białko
- 28.7 g
- Węglowodany
- 49.2 g
- Tłuszcz
- 30.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Špenátové rizoto
30 min
Losos na rajčatovém kuskusu
45 Min
Medovo-hořčicová zapečená kuřecí prsa s česnekovo-květákovým pyré
50 min
Venkovské rizoto
30 min
Kuřecí stehna s risoni a fetou po řecku
2h
Špičaté papriky na gril plněné masovo-sýrovou směsí
50 min
Krůtí stehno ve slanině s bramborami
1 godz. 40 min
Kuřecí stehna s bylinkovou salsou a salátem z bílých fazolí s rukolovým pestem
55 min
Vepřová pečeně s omáčkou ze sušených švestek
40 min
Zeleninový koláč s bylinkami a sýrem
45 Min
Fazole po bretaňsku
35 min
Špaldová jablečná bábovka bez tuku
1 godz.