Wersje kompatybilne
Zeleninovo-bramborový salát s kuřecím masem a bylinkovou smetanou
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 gramů mrkve, na kousky
- 400 gramů vody
- 2 čajové lžičky soli, jemné
- 300 gramů brambor, na kousky (1-1,5 cm)
- 300 gramů fazolových lusků, zelených, čerstvých, na kousky (2-3 cm)
- 150 gramů hrášku, zeleného, mraženého
- 350 gramů kuřecích prsou, bez kůže, na kostičky (1-1,5 cm)
- ½ čajové lžičky pepře černého, mletého, plus extra dle chuti
- 250 gramů ledového salátu, oddělené listy
- 150 gramů smetany, jakéhokoliv typu
- 20 gramů citrónové šťávy, čerstvě vymačkané (1 citrón)
- 10 - 15 gramů bylinkové směsi, čerstvé (např. pažitky, petržel, kopr)
- 100 gramů klíčků sójových bobů, čerstvých (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 801 kJ / 192 kcal
- Białko
- 15 g
- Węglowodany
- 15 g
- Tłuszcz
- 7 g
- Błonnik
- 4.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Těstoviny s rajčatovou omáčkou a chorizem
30 min
Zapečené těstoviny se zeleninou
1 Std.
Těstovinový salát s tuňákem, zeleninou a bazalkou
10 Min
Rychlé makaróny z trouby
1h 10min
Čočka s krevetami
20 min
Anglické kedgeree
45 min
Kuřecí salát se špaldou
1h 15 min
Kapustové závitky s kuřecím masem a mozzarellou
35 min
Rýžový koláč á la pizza
Keine Bewertungen
Celozrnné knedlíky s burisony
50 min
Rajčata plněná pohankou
1 Std.
Čočkové biftečky s mrkví
50 min