Wersje kompatybilne
Pošírovaná treska s pórkovou omáčkou, mrkví a rýží basmati
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 gramů basmati rýže
- 1 ½ čajové lžičky mořské soli
- 1000 gramů vody
- 400 gramů mrkve, na úzké špalíčky (5 mm)
- 400 gramů pórku, na kousky (5 mm)
- 500 gramů tresky, vykostěné, bez kůže (cca 4 kusy)
- 450 gramů mléka
- 10 kusů bílého pepře, celého
- 50 gramů hladké mouky
- ½ čajové lžičky pepře, černého, mletého (nebo dle chuti)
- 1 čajová lžička hořčičného prášku
- 5 - 10 snítek pažitky, nasekané, plus extra pro servírování
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1835 kJ / 439 kcal
- Białko
- 34.2 g
- Węglowodany
- 65.9 g
- Tłuszcz
- 4.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Treska na rajčatovém lůžku
55 Min
Krůtí plátky s omáčkou z hrášku a bramborovým pyré
30 min
Lososovo-bramborové kuličky
55 Min
Barevná vřetena se zeleninou a kuřecím masem
20min
Salát s quinou a granátovým jablkem
40 min
Kuře se sójovou omáčkou a pak choi
13h
Penne se slávkami
1 godz. 5 min
Těstoviny se šunkou a sýrem
25 min
Treska s citrusovým máslem
50 Min
Kuřecí plátky s cuketou
50 Min
Treska v páře s petrželovou krustou, novými bramborami a cuketou
40 min
Mleté hovězí maso s paprikou a bramborami
55 Min