Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 - 60 gramů jarní cibulky, na kousky (3 cm)
- 2 stroužy česneku
- 50 gramů másla
- 400 gramů brambor, na kousky
- 700 gramů vody
-
1
čajová lžička kuřecí dochucovací pasty
lub 1 kostka drůbežího bujónu - 170 gramů smetany, min. 30 % tuku
- 1 polévková lžíce tabaska
- 1 čajová lžička soli
- 200 gramů rukoly
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 904 kJ / 216 kcal
- Białko
- 2.9 g
- Węglowodany
- 18.3 g
- Tłuszcz
- 15.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Žampiónová krémová polévka
20 min
Cibulová polévka
1h 10min
Krémová bramborová polévka s rukolou
25min
Sýrový salát s vlašskými ořechy
15min
Žampiónová krémová polévka
20 min
Krémová polévka z bylinek a brambor
45 min
Krémová polévka s medvědím česnekem
30 min
Rukolová polévka s kozím sýrem
25min
Polévka z růžičkové kapusty
45 min
Cuketová krémová polévka
25min
Polévka z červené řepy
40 min
Polévka červená z řepy
35 min