Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 gramů parmazánu
- 3 stroužky česneku (cca 15 gramů)
- 40 gramů olivového oleje
- 600 gramů bílých fazolí v plechovce, bez nálevu
- 2 lístky čerstvé šalvěje, natrhané na kousky
- 1 špetka soli
- 1 špetka černého pepře, čerstvě umletého
- 110 gramů cibule, napůl
- 1 snítka čerstvého tymiánu
- 1 bobkový list, sušený
- 1000 gramů zeleninového vývaru, nebo 1000 gramů vody a 2 kostky zeleninového bujónu
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 674 kJ / 161 kcal
- Białko
- 6.12 g
- Węglowodany
- 11.05 g
- Tłuszcz
- 9.28 g
- Błonnik
- 0.41 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Fazolová polévka s klobásou
35 min
Zeleninová polévka s těstovinami
50 min
Provensálská hrachová polévka s pistou
11h 20min
Cizrnová polévka s jehněčím masem
45 Min
Kedlubnová polévka s řeřichou
35 min
Celerovo-bramborová polévka s bylinkovými knedlíčky
1 Std. 10 Min
Krémová polévka z bylinek a brambor
45 Min
Cizrnová polévka se slaninou
40 min
Kvašáková polévka se zakysanou smetanou
30 min
Žampiony v octu
Brak ocen
Ragú z kapra, paprik a rajčat
30 min
Smetanová česneková polévka s bůčkem
35 min